Bestrating

Bestrating

Voor een mooie tuin, een ruime oprit of parkeerplaats en een representatief bedrijfspand is de juiste bestrating van groot belang. Wij helpen je met het kiezen van de juiste (sier)bestrating en leggen het vakkundig voor je, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt en er meteen van kunt genieten.

Herbestraten

Heb je nog stenen of tegels van goede kwaliteit, maar is de bestrating verzakt? Dan kunnen wij dit voor jou snel, goed en tegen lage kosten voor je herstraten. Daarbij zorgen we ervoor dat de ondergrond goed is, zodat je niet snel weer met verzakte stenen zit.

Nieuwe bestrating

Ben je uitgekeken op de huidige stenen of tegels? Dan kunnen wij je adviseren in wat voor jouw situatie de juiste bestrating kan zijn. Ook kunnen we je doorverwijzen naar de dealer waar wijzelf onze materialen halen. Daar kun je inspiratie opdoen bij de showtuinen en verschillende soorten sierbestrating bekijken.

Soorten bestrating

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten bestrating. Van klinkers en tuintegels tot keramische terrastegels, betontegels en andere sierbestrating. Hierdoor heb je altijd kans van slagen voor het creƫren van de juiste sfeer in jouw tuin of bij jouw pand.

Stratenmaker voor particulieren en bedrijven

Als ervaren stratenmakers leggen wij bestrating voor zowel particulieren als bedrijven, hoe groot of klein de klus ook is. We beschikken altijd over de juiste kennis en het beste materieel om de (sier)bestrating vakkundig en snel te leggen voor een goede prijs. Het nodige grondwerk kunnen wij ook uitstekend voor je uitvoeren.

Offerte aanvragen

Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.