Tuinaanleg

Tuinaanleg

Wil je een tuin waarin je je thuis voelt en waar je samen met familie en vrienden heerlijk kunt genieten? Of wil je voor je bedrijf een representatief terras waarin je met trots gasten kunt ontvangen? Wij verzorgen dit graag voor je van begin tot eind.

Tuinaanleg en tuinrenovatie

Je kunt bij ons terecht voor het vakkundig aanleggen van een nieuwe tuin of het efficiƫnt renoveren van een bestaande tuin, van klein tot groot en voor zowel particulieren als bedrijven. Naast het vakkundig aanbrengen van bestrating, zijn wij onder andere zeer ervaren met de volgende werkzaamheden:

  • Kunstgras of echt gras leggen
  • Houten overkapping bouwen
  • Beplanting aanbrengen
  • Tuinafscheidingen/ schutting plaatsen

Werkwijze tuinaanleg en -renovatie

We beginnen hierbij altijd met inmeten en het maken van een tuinplan. Hiermee bepalen we de exacte locatie van het terras, de paden en tuinafscheidingen en eventueel de overkapping. Daarna beginnen we met het grondwerk, zoals het verwijderen van oude bestrating en beplanting en het voorbereiden en egaliseren van de ondergrond.

Vervolgens gaan we aan de slag met het straatwerk, de tuinafscheiding en de beplanting, zoals bomen, struiken, bloemen, planten en een (kunst)grasveld. Ten slotte zorgen we ervoor dat alles mooi is afgewerkt en opgeruimd, waarna je heerlijk kunt genieten van je nieuwe of vernieuwde tuin of terras.

Schutting plaatsen

Voor een optimale privacy plaatsen we de tuinafscheiding die jij wilt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een klassieke houten schutting, elegant sierhekwerk of een moderne hout/betonschutting.

Mogelijkheden van tuinaanleg

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie en een overzicht van de kosten voor de aanleg van jouw droomtuin.