Grondwerk

Grondwerk

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk blijven genieten van je tuin, terras, oprit of parkeerplaats. Om daarvoor te zorgen is een goede voorbereiding en gedegen grondwerk van groot belang.

Grondwerk bij bestrating en tuinaanleg

Bij bestrating en tuinaanleg zorgen wij ervoor dat de ondergrond stabiel is en verzakking zo veel mogelijk wordt tegengegaan. Enkele voorbeelden van grondwerk dat wij voor jou kunnen uitvoeren:

  • Kabels en leidingen aanleggen of verplaatsen
  • Watergangen graven
  • Vijvers en putten aanleggen
  • Rioolwerkzaamheden uitvoeren
  • Grond spitten en egaliseren

Nadat we het grondwerk naar tevredenheid hebben uitgevoerd, gaan we voor jou aan de slag met de bestrating of tuinaanleg. Hiermee zorgen we ervoor dat je tuin, terras, oprit of parkeerplaats nog jaren lang aan je verwachtingen blijft voldoen, verzakking voorlopig niet aan de orde is, alle kabels en leidingen op de juiste plek zitten en het regenwater op de meest efficiƫnte manier wordt afgevoerd.

Grondwerk voor particulieren en bedrijven

Het grondwerk dat wij uitvoeren is meestal onzichtbaar, maar wel van groot belang voor de daaropvolgende werkzaamheden. Wij voeren dit altijd in samenhang met elkaar uit en op een effectieve en projectmatige manier. Doordat wij over de juiste kennis en het beste materieel beschikken, kunnen we met gemak grote en kleine grondwerkzaamheden uitvoeren voor zowel particulieren als bedrijven.

Offerte aanvragen

Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.