Tuinaanleg nieuwbouw Harderwijk

Aan de voorkant van het huis hebben we een mooi pad gelegd van geokeramische tegels, die daarna gevoegd zijn, waardoor onkruid geen kans krijgt. Eromheen een mooi biesje van gebakken steentjes. Daarnaast hebben we, gespiegeld van elkaar, 2 grote bloembakken gerealiseerd. Deze worden in het voorjaar voorzien van mooie planten en bloemen, er worden dan nog even foto’s gemaakt. Aan de ene zijkant natuurlijk een oprit die plaats geeft voor 2 auto’s. Aan de andere zijkant hebben we een trampoline ingegraven, met daarom heen naar achteren toe een grasveld aangelegd. Daarnaast nog een kleine border waar ook bloemen in worden geplant.

Aan de achterkant hebben we een groot terras bij het huis aangemaakt, allemaal weer met geokeramische tegels die gevoegd zijn. Aan dit terras zitten grote bloembakken, en traptreden, waardoor we een mooi contrast creƫeren door het midden stuk van de tuin 30cm lager aan te leggen. In dit lagere gedeelte aan de zijkanten 2 borders voor bloemen, dan een stuk grasveld, en gecentreerd op het huis en de tuin een looppas naar het achterste terras. Dit achterste terras ligt weer op hetzelfde niveau als het eerste terras, dus ook hier traptreden in.

In de traptreden zitten lampjes geboord, waardoor deze s avonds goed te zien zijn. Ook zitten er spotjes in het achterste terras, waar in het voorjaar nog 4 boompjes worden geplant.

Klik op de afbeeldingen om alle foto’s van het project te bekijken.

Terug naar overzicht projecten